Har du ditt garage i länga?

Nu är det vår och dags att städa garaget från saker som inte direkt hör till bilen. Passa även på att tvätta utsidan så att den blir ren. Det gör stor skillnad om alla tvättar sin garageport.

Styrelsen vill även passa på att be alla köra in sin bil i garaget. Ni som har två bilar och ställer båda utanför: Tänk på att ca 30 hushåll delar på knappt 18 platser. Du retar dina grannar! Detta ger många samtal till styrelsen. Garaget skall alltid användas om du har mer än en bil.

Garaget är inget förråd eller cykelrum. Det är ett bilgarage!

Om ni tycker att det är jobbigt att öppna porten så rekommenderar vi att ni kontaktar Garageport Experten och beställer portautomatik (uppge Hults By Samfällighet i gemensam garagelänga för priset). De installerar en modell som gör att styrelsen kan öppna porten i de fall service behöver göras. Endast deras port-automatik är godkänd att installera.
Några har tyvärr felaktigt (regelvidrigt) själva installerat egen portautomatik utan denna finess. Detta ställer till det för all framtida service. Föreningen äger garaget. Debiteras föreningen extra av hantverkare pga. detta blir fastighetsägaren fakturerad.

Vi vill också berätta om en garagelänga vid Åkered som brann. Här hittade man massor av icke-bilrelaterade saker som till exempel möbler. Dessa har ökat brandens omfattning, så töm garagen på det som inte är bil redan idag! !

Vinterhjul och andra biltillbehör ok, OM bilen samtidigt får plats, garaget är inget extra förråd.

https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/april/8/08-april-1654-brand-goteborg/

Skräp brinner bra. Skröp samlar råttor.
Det här inlägget postades i Anläggning 2, Garage. Bokmärk permalänken.