TELE2play till alla boende i Gjutegården

Hej,

Nu kan du ta med dig dina tv-kanaler var du vill i hela EU. Tack vare att du aktiverat tjänsten Tele2 Play får du nu tillgång till dina abonnemangsfria kanaler i din mobil, surfplatta och dator utan kostnad. Du har dessutom öppnat dörren till Sveriges största utbud av sport, film och underhållning genom att kunna lägga till mer innehåll. Vi hoppas att du ska bli riktigt nöjd med din tv-tjänst.

Se tv var du vill med Tele2 Play

Med Tele2 Play kan du se dina tv-kanaler live på din dator och mobil utan extra kostnad. Du kommer enkelt igång genom att ladda ner appen via App Store eller Google Play. Du kan också titta direkt via din dator på tele2play.se. Du kan ansluta upp till fem mobiler, surfplattor eller datorer och använda en i taget. Använd ditt personnummer och BankID för att logga in. Tele2 Play är inte knuten enbart till din dator eller mobila enhet – du kan även streama innehållet till en tv-skärm via Airplay eller Chromecast.

Eftersom Tele2 Play är en kostnadsfri tjänst så får du ingen faktura. Men om du skulle lägga till eller byta till en tjänst hos oss som medför en kostnad kommer du att få en faktura för den kostnaden. Tänk på att fakturan kan innehålla ett högre belopp i och med eventuella engångskostnader samt abonnemangsavgift för mer än en månad, eftersom vi tillämpar förskottsbetalning.

Mitt Tele2 Få personlig service dygnet runt genom att logga in på tele2.se/mitt-tele2 med ditt personnummer och BankID. På Mitt Tele2 kan du bland annat:

  • Få en översikt över dina tjänster
  • Se dina fakturor
  • Få driftinformation för din adress

Tänk på Du har tillgång till denna kostnadsfria tv-tjänst via Tele2 Play så länge du är skriven på den adress där detta erbjudande gäller. Om du flyttar till en adress där detta erbjudande inte är giltigt kan du istället välja en annan tv-tjänst från oss.

Läs gärna våra villkor för privatabonnemang på Tele2s tjänster och tillhörande utrustning, som du hittar på tele2.se. Du kan även läsa Tele2:s integritetspolicy på tele2.se/integritetspolicy. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till oss på Kundservice, telefon 90 222.

Mycket nöje önskar vi på Tele2!

Hälsningar,

Tele2
Kundservice

Det här inlägget postades i Anläggning 1, KabelTV. Bokmärk permalänken.