Arbetsgrupper

Under året har vi uppmärksammat att det finns flera områden som vi gemensamt behöver undersöka och arbeta kring. Vill du vara med i någon av arbetsgrupperna så maila: Info@hultsby.se och ange vilken grupp du vill vara med i.

TV-utbud i området

Till årsmötet 2021 hade ställts en motion angående utbudet av TV-kanaler i området. Motionen avslogs, men en arbetsgrupp är under bildande för att titta över frågan för framtiden.

Solceller och solpanel i området

Styrelsen har fått information från ett företag som vill komma och presentera solcellslösningar för föreningens medlemmar. Det finns potential i området, men också många tänkbara lösningar. Styrelsen önskar därför att det bildas en arbetsgrupp för att titta närmare på dessa frågor.

Bredband

Vi har uppmärksammats på att medlemmar blivit kontaktade av olika bredbandsbolag som säger att de har tillstånd att dra fram bredband i området, vilket de inte har. Med anledning av detta och att några medlemmar upplevde problem med internet under sommaren vill styrelsen fråga medlemmarna om några vill titta på framtida bredbandslösningar för området.

Det här inlägget postades i Anläggning 1. Bokmärk permalänken.