Ellevio och deras kabeldragning

20181018

Nu har det snart gått ett år sedan Ellevio/Empower bjöd in till informationsmöte ang. att de skulle byta kablarna som går genom vårt område.

Vi i styrelsen har nu ilsknat till och bjöd in chefer på Ellevio att besöka oss för att se vilka problem de åsamkat oss.

Förutom deras nuvarande Projektledare Amanda Lundin, så kom även projektchefen Jonas Wik samt en Mats.

Vi gick runt i området och de fick med egna ögon se hur fel allt gått. De försvarade sig inte. På vägen träffade Ellevio några grannar, och fick höra boendes åsikter.

Styrelsen har nu krävt att Ellevio återkommer varje vecka med vad som gjorts och vad som kommer göras. Dessa mail kommer vi lista under ”kabelfel”

Styrelsen hoppas att Jonas, Amanda och Mats efter deras besök förstått att Ellevio har förstört en sommar, men att de nu har bråttom, för snart börjar det snöa, och då kan vi åter igen inte skotta våra vägar… Jonas påstod sig förstå att detta är prio ETT.

Vi ber alla er som har fått skador på brevlåda eller liknande, att höra av sig till Ellevio, men gärna även meddela styrelsen. Vi kan inte driva allas enskilda fall, men vi skall försöka att använda dessa emot att Saarijarvi fortsätter i vårt arbete. Ser ni något dumt, snälla ta kort/filma och skicka till styrelsen, Så lyfter vi detta direkt med Ellevio.

kontaktperson på Ellevio. jonas.wik@ellevio.se, eller Amanda.lundin@ellevio.se. glöm inte kopia till kabelfel@hultsby.se.

Vid tangenterna

Mikael Bernsten och styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.